Edgar Fernández Vidal, de joventuts del PP de Castelló, liberal, progresista i de dretes. I simpatizant de la ideologia Nazi.

FUENTE

Un altre dirigent valencià de les joventuts del PP, fent la salutació feixista

Circula a la xarxa una nova imatge, en aquest cas del vice-secretari de Castelló

Edgar Fernández, vice-sedretari de les joventuts del PP de Castelló. Foto: Levante-EMV.

El vice-secretari d’Acció Política de les joventuts del Partit Popular, Edgar Fernández, és el darrer dirigent de les joventuts del PP que ha estat fotografiat fent gestos nazis. Aquesta nit ha començat a circular a la xarxa aquesta imatge, en què se’l veu fent la salutació feixista. L’aparició de fotografies de diversos dirigents de les joventuts del partit aquest estiu ha generat una forta polèmica. Amb tot, el partit, de moment, només ha expulsat un dels protagonistes d’aquestes imatges, assegurant que cada cas s’estudiarà individualment.

A la fotografia, Fernández apareix envoltat d’altres membres de les joventuts del PP amb banderes espanyoles. Ell és l’únic que fa la salutació feixista.

Segons el seu compte de Twiter, Edgar Fernández Vidal és: ‘Empresari, estudiant d’Economia, coordinador de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Illes Balears de la AEALCEE i Vice-secretari d’Acció Política de les NNGG del PP de Castelló’.

Per una altra banda, EUPV va denunciar les fotografies a la fiscalia argüint que ‘la justícia hauria d’intervenir en tot l’afer de l’ús i difusió de la simbologia feixista’. I la Unió de Fiscals Progressistes va dir fa pocs dies que sospesava de presentar una denúncia penal contra els dirigents del PP que s’havien fotografiat fent salutacions feixistes o amb banderes i símbols nazis.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s