SOLIDARITAT INSTITUCIONALITZADA, LA SOLIDARITAT NO ES COSA DE LES PERSONES FÍSIQUES A VINARÒS

Segons publicacons aparegudes en el Grup de Facebook Vinaròs Contra els Abusos la solidaritat i recollida de aliments es cosa de les associacions i no de les persones físiques.

FUENTE

elgrupo2

Solidaridad, Caridad dos palabras que nuestros políticos suelen aprovechar por estas fechas para hacerse la foto. Por que una vez al año no hace daño.

Semblà ser que al Ajuntament del Vinaròs no li agraden les iniciatives ciutadanes fetes per ciutadans que s’autorganitzen per cedir part del seu temps per recollir aliments i productes bàsics per als més necesitats.

Per aquesta raó ha denegat el permís per realitzar la recollida d’aliments que ha realitzat EL GRUPO.

FUENTE

elgrupo3

EL GRUPO se dedica a reunir alimentos, ropas, mantas, medicinas, útiles escolares, etcétera, para distribuirlos a los vecinos de Vinaròs y alrededores que se encuentren en situación de necesidad.

EL GRUPO s’autodefineix com a laic, no partidista e independent.

Amb anterioritat ja van realitzar recollida de aliments que van donar a CARITAS I CREU ROJA.

 

Un grup de gent que es va organitzar per recollir aliments per als més necesitats el GRUPO, no podra ficar la parada al Carrer davant del Mercadona de Passeig Juan Ribera ja que la POLICIA MUNICIPAL els ha negat la autorització que van sol·licitar per ficar una tauleta, per no ser una ASSOCIACIÓ LEGALMENT CONSTITUIDA, Caritas, Creu Roja, partit polític (PP, PSOE), avui per demanar solidaritat als ciutadans no ho pots fer si no tens reglaments d’associació o partit polític.

Segons un post publicat en el grup VINARÒS CONTRA ELS ABUSOS, per un dels components de EL GRUPO, grup de gent que davant la greu situació que estem vivint van decir autoorganitza-se per tal de fer recollida de aliments i productes basics, sense tenir que dependre sempre de les vies convencionals ( partits polítics, esglesia (Caritas), o creu roja. La Ajuntament de Vinaròs nega el permis per fer recollida de aliments a les persones físiques que no es troben dins de una persona juridica legament constituida bé sigue partit polític o associació.

Post del Capitan Nemo en el Vinaròs Contra els Abusos.

VINAROS CONTRA ELS ABUSOS

elgrupo

Me han llamado del Ayto. para NEGARNOS el permiso para instalar la mesa de EL GRUPO para recoger las donaciones. Por ser particulares y no una asociación constituída – es la excusa – no podemos pedir alimentos.

No me parece de recibo, y mañana estaré allí, a defender nuestro derecho y el de las personas que son el objeto último de nuestra modesta tarea.

Tendrán que echarme, y no dudo de que lo harán. Aviso por si alguien quiere bajarse del tren. O subirse, si estaba indeciso/a.

——————————————————————————————–

FUENTE

El Mercat de Vinaròs compta amb una parada de recollida solidària per al Banc d’Aliments

09/12/13

L’edil de Benestar Social de l’Ajuntament de Vinaròs, Marcela Barbé, acompanyada de la regidora de Governació i Sanitat ,Mar Medina, ha inaugurat avui el punt de recollida d’aliments que com és habitual en els darrers anys s’ha instal·lat al Mercat municipal.

Barbé ha assenyalat que “des d’avui i fins al proper 21 de desembre els vinarossencs poden dipositar els aliments no peribles en el lloc número 15 del Mercat i que posteriorment seran donats al Banc d’ Aliments”.

Aquesta iniciativa és fruit del conveni entre l’Ajuntament de Vinaròs, la Diputació de Castelló i el Banc d’Aliments i l’edil destacava que “els aliments recollits a Vinaròs es repartiran entre les famílies necessitades de la ciutat”.

Per finalitzar l’edil recordava que ” fem com sempre una crida a la solidaritat dels vinarossencs perquè entre tots puguem fer possible que durant aquestes properes dates de Nadal tots puguem tenir aliments a la taula”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s