CONVOCATORIA RODEJA EL CASTOR /RODEA EL CASTOR

La Assamblea Ciutadana de Vinaròs, la  Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia conjuntament amb amb els ciutadans de les veïnes poblacions que s’han organitzat de manera assambleraria i espontanea des de que es van produir els primers tèrratremols.

I reforçat davant de les últimes noticies que han aparegut a la premsa en que els científics no descarten que Castor provoque més terratrèmols, sino es tanca, i que la decisió de permetre que torne a usarse el  Castor és més una decisió política y económica que tècnica, la poblacions afectades pels terratrèmols.

Organitzem per al proper dia 10 de Novembre a les 12  una convocotoria per a RODEJAR SIMBOLICAMENT les instal·lacions que la planta Terrrestre Castor té en la carreterra CV-11 carretera de San Rafel de Riu. Per tal de demanar el TANCAMENT i DESMANTELAMENT DEFINITIU de les mateixes.

Per aixó des de la Assamblea Ciutadana de Vinaròs i poblacions veïnes us convidem a acudir a la convocatoria del dia 10 de Novembre a les 12 a la planta terrrestre Castor per tots units cridar: NO AL CASTOR, NI CASTOR NI DEUTE, TANCAMENT.

cartell_rodeacat

ACUDIU AL PUNTS DE SORTIDA:

Vinaròs – Passeig Fora Forat, 11h –

 Benicarló – La Bartreta Av. Magallanes, 11h.

 Peñíscola – davant del Palau de Congressos, 11h

PER QUÈ NI LA POLÍTICA NI LA ECONOMIA VOLEM QUE TINGUEN L’ÚLTIMA PARAULA SOBRE LA TRANQUILITAT I SEGURETAT DE LES NOSTRES TRÀNQUILES VIDES DEMANEM A LA CIUTADANIA QUE COL·LABORE I AMB EL SEU COTXE ACUDEIXQUE ALS PUNTS DE TROBADA PER SORTIR CAP A LA PLANTA TERRESTRE CASTOR.

CAL QUE CAP PERSONA ES QUEDE AL TERRA PER NO DISPOSAR DE MITJA DE TRANSPORT.

DES DE LA ASSAMBLEA CIUTADANA DE VINARÒS VOLEM AGRAIR A TOTS ELS MITJANS DE PREMSA  EL HABER ACUDIT A LA NOSTRA RODA DE PREMSA.

______________________________________________________

______________________________________________________

La Asamblea Ciudadana de Vinaròs , la Plataforma Ciudadana en Defensa de las Tierras del Sénia conjuntamente con con los ciudadanos de las vecinas poblaciones que se han organizado de manera assambleraria y espontanea desde que se produjeron los primeros terremoto.

Y reforzado ante las últimas noticias que han aparecido en la prensa en que los científicos no descartan que Castor provoque más terremotos , sino se cierra , y que la decisión de permitir que vuelva a usarse el Castor es más una decisión política y económica que técnica , la poblaciones afectadas por los terremotos .

Organizamos para el próximo día 10 de Noviembre a las 12 una convocotoria para rodear simbólicamente las instalaciones que la planta terrrestre Castor tiene en la carreterra CV -11 carretera de San Rafael de Río . Para pedir el CIERRE y desmantelamiento DEFINITIVO de las mismas .

Por eso desde la Asamblea Ciudadana de Vinaròs y poblaciones vecinas le invitamos a acudir a la convocatoria del día 10 de Noviembre a las 12 en la planta terrrestre Castor por todos unidos gritar: NO AL CASTOR , NI CASTOR NI DEUDA , CIERRE .

cartell_rodea

Consulte con su DE SALIDA :

Vinaròs – Paseo Fora Forat , 11h –

Benicarló – La Bartret av. Magallanes, 11h .

Peñíscola – frente al Palacio de Congresos , 11h

POR QUÉ NI LA POLÍTICA NI LA ECONOMÍA QUEREMOS QUE TENGA LA ÚLTIMA PALABRA SOBRE LA TRANQUILIDAD Y SEGURIDAD DE NUESTRAS VIDAS.

PEDIMOS A LA CIUDADANÍA QUE COLABORE Y CON SU COCHE ACUDA LOS PUNTOS DE ENCUENTRO PARA SALIR HACIA LA PLANTA TERRESTRE CASTOR .

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s