Castellnou Edicions

FUENTE

Hermes Editora General, S. A. U. és una empresa editorial fundada a Barcelona l’any 1994 per professionals del sector educatiu.

Inicialment es va dedicar a la publicació de llibres de text de les àrees de llengua per al mercat de Catalunya, però aviat va diversificar la seva oferta a fi de publicar material educatiu d’altres àrees i per a totes les comunitats autònomes. Al llarg dels més de quinze anys de vida empresarial, Hermes ha creat un catàleg de llibres de text i material complementari per a la major part de les àrees d’ensenyament, per a totes les etapes i per a tot l’Estat espanyol.

En aquests moments, Hermes Editora General publica sota tres segells: Castellnou Edicions, que publica en català; Almadraba Editorial, que ho fa en castellà, i Castellnou Editora Valenciana, que publica els materials específics per a la Comunitat Valenciana, tant en valencià com en castellà.

L’any 2009, l’empresa va inaugurar una nova divisió de producte dedicada a la publicació de lectures de recomanació escolar, amb la qual va estrenar tres nous segells editorials: Castellnou Infantil i Juvenil, Almadraba Infantil y Juvenil i Castellnou Edival Infantil i Juvenil

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s